Eva tilbyder en unik kombination af viden omkring pædagogik og it – krydret med en brændende passion for at få piger til at tage kontrol over deres eget liv. Dell deler den samme passion for at gøre flere piger interesserede i it. Både fordi it-branchen styrkes af mangfoldighed, men også fordi vi gerne vil mindske barrierer og åbne pigernes øjne for de fantastiske fremtidsmuligheder, som it-kompetencer kan give dem. Eva hjælper os konkret med denne mission ved målrettet at inspirere piger til at give sig i kast med it og forstå hvad der foregår bag skærmen.

Julie Rosendal

Events & Communications Manager, Dell EMC

Eva Fog holdt oplæg på DI Digitals årsdag den 8. juni 2017 om fremtidens uddannelser og kompetencer i det 21. århundrede.

Eva er en ildsjæl, der brænder for sin mission og har en indlevende, sjov og inspirerende tilgang til tingene.

Hendes oplæg var anderledes med et direkte opråb til både virksomheder og politikere om at lære af fortidens fejltagelser og i stedet arbejde med helhedssynet på teknologi.

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent, DI

I skal møde Eva! Eva er girl power, forstået som at hun sætter strøm på pigerne og deres tilstedeværelse i en digital tidsalder, hvor det oftest er drengene der står forrest og tættest. Eva står også for en styrke i sin sag, der kan mærkes med det samme. Dette bliver tydeligt når hun taler med og for andre ligesindede, når hun faciliterer digitalisering for pigerne og når hun via podcasten Alphabølgen åbner op for en verden af debat, filosoferen og konkretisering af den virkelighed der præger vores hverdag.

Eva hjælper piger til at indse deres egen plads og muligheder i design- og teknologiverdenen. Som Digipippi-rollemodel og med sin stærke pædagogiske baggrund har hun godt tag i at løfte pigernes blik mod deltagelse og drømme inden for digitalisering, design, produktion og teknologi.

Historisk har denne verden tilhørt pigerne før, men markedsførings-stereotyper har stille og roligt overladt scenen til drengene, mens pigerne har trukket sig. Faktisk skal der satses tidligt for at nå at fange dem, inden stereotypen farver dem og de opgiver drømmen.
Det hjælper Eva med til hvordan vi kan ændre for vores piger, så de også kan drømme elektriske drømme

Christian Toft

Multimediepædagog, Fuglsanggårdsskolen Coding Pirate, Lyngby/Microsoft afd. Blogger på Paed-it.dk Og vigtigst - Far til Anna og Molly, som endnu ikke er farvet af stereotyper.

Pin It on Pinterest

Share This